NADASLIK İLKOKULU
Nadaslık Köyü Merkez/MUŞ

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken; eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, mutlu,başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektir.

Öğretim Şekli :Tam Gün- Birleştirilmiş Sınıflı Okul

Tam Gün- Birleştirilmiş Sınıflı Okul

Öğretmenler okula servis ile ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İlimiz merkezine okulumuzun uzaklığı 22 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Muş merkezine 22 km uzaklıktadır. Bingöl- Solhan karayolu üzerinde Yaygın mevkisine yakındır.

Diğer Hususlar

2018- 2019 Eğitim öğretim yılında okulumuz Birleştirilmiş Sınıflı okul olmuştur. 1-2. sınıflar bir arada, 3. ve 4. sınıflar bir arada eğitim görmektedir.